cafebracke.com

café Cafe

charcuterie board en kaas bord voedsel plat leggen - borrelen stockfoto's en -beelden

De route naar dit Amersfoortse café is redelijk bekend in de omgeving. Aan de rechterkant van de weg staat op een groot bord: strenger dan enig ander Amersfoort. Dit soort restaurant, waar je kunt zitten, relaxen, eten en drinken, is vrij uniek in de omgeving.

Twee verschillende trendy bars aan de rechterkant van de grote snelweg waar je nog niet zoveel bazen hebt gezien: The Contacts en The Live. Als je eenmaal binnenkomt, zie je weer zoveel mensen en kun je zien dat ze allemaal bereid zijn om koop iets. Het enige wat je hoeft te doen is kleine cappuccino's te maken en dan moet je vragen naar welk restaurant je gaat. Wat een heerlijk gevoel om rond te lopen en zoveel mensen te zien genieten van een drankje terwijl ze van elkaar genieten.

En als je kijkt naar het mooie gezelschap van het personeel, dan weet je dat deze twee toffe winkels echt genieten van goede en gezonde collega's en een collega uit inspiratie zijn.

Het enthousiasme van de werknemers blijkt ook uit de uitstekende service die de servers bieden. Vanaf hoe de server je begroet wanneer je de deur binnenkomt, is hun glimlach en verwelkomende gebaren, zelfs nadat je de rekening hebt betaald, opmerkelijk. Ze slagen er eindelijk in om je bestelling bij je te krijgen. En de manier waarop ze uw drank perfect zullen maken volgens uw wensen, is een echt kristalhelder teken hoe goed ze werken.

En wil je je drankje net even anders dan wat wij voor je hebben klaargemaakt, dan kom je bij hen langs, krijg je veel drankjes aangeboden en geef je desgewenst zelfs een glaasje!

Kortom, de omgeving van Amersfoort zal een geweldige sfeer bieden om te genieten van tijd met je collega's en andere leuke souvenirs te verslinden – en wie weet komt er een klein prijskaartje aan Amersfoortse koffie.

Als je wat extra geld op zak hebt, zijn er altijd wat kortingen op bier, evenals warmers en wat lekker brood. En dit zou je zeker overtuigen om nog een keer terug te komen en nog een glas koud drankje.