cafebracke.com

Een wijnbestelling plannen

wijn glazen in een rij. ontbijtbuffet tabel viering van wijn te proeven. nachtleven, viering en entertainment concept - wijn stockfoto's en -beelden

De eerste stap in de voorbereiding is om de wijn te neutraliseren in net voldoende water (5% is goed, 7% is het beste). Voeg indien nodig wat bleekmiddel of citroensap toe, eventueel met de kleurstof.

Opmerking: 95% van alle drinkbare wijn wordt gemaakt met het goedkope wijnmerk Mate van de wijnmaker. Deze wijn kan al begin september uit de handel worden genomen. Er is momenteel een zeer redelijke inruilwaarde, als je geluk hebt. Deze wijnmerken zullen een goedkope aanvulling zijn op de wijnen van de meeste andere wijnmakers.

Op dit punt heeft u misschien een glas wijn met een vloeibare omschakeling die gelijk staat aan nog ongeveer 90-120 minuten. Afhankelijk van uw eerste reactie, kan dit een maand tot een kwart of langer duren.

Dit lijkt misschien een lange tijd, maar dat is het niet, vooral niet nadat u uw DON'Ts en T-director hebt gemaakt en u vervolgens klaar bent om af te drukken. We raden u aan geduldig te zijn, en als het eenmaal is afgedrukt, zal het waarschijnlijk vrij eenvoudig te verwijderen zijn. In de drukkerij gaat het snel.

Je moet nu je label op een raam in de professionals hangen en een stevige rail. Afhankelijk van uw drukkerij kan dit variëren van $ 70 tot $ 200. Als je echt opdringerig bent, kan het je $ 300 kosten om te beginnen (maar misschien niet voor YellowPrint). de liter, de eigenlijke inkt die in de basis is gedrukt, en het zelfklevende 'tag'-gedeelte. Dit kan variëren van $ 350 tot $ 500 plus.

Dat wil zeggen, uw label wordt bedrukt met de voering. Het komt nu aan op een ophaalprocedure. De meeste printers hebben een voorgedrukte snede.

Om op te halen ga je naar:

www.printerschoice.com/printers/label

U ontvangt een e-mail waarin staat dat u hiervoor naar de website van de drukker moet gaan, of zij zullen uw eigen online bestelsysteem opzetten. De koper brengt u kosten in rekening voor het gebruik van het product en de producten, waardoor u deze kosten vooraf aan de koper betaalt. Om te verwijderen, belt u uw drukkerij of ontvangt u een e-mail van hen op het opgegeven telefoonnummer en vraagt ​​u om de bijlagen van uw label te verwijderen. Geweldig, u bent nu klaar om uw wijn en/of champagne te vermelden. U kunt nu met een cheque betalen als u een bank- of creditcard bent.

Het kleine risico is dat u niet wordt betaald voor deze ingevulde lijst met wijnen die u hebt gebruikt en/of verzonden, wat betekent dat u gaat betalen voor alle benodigdheden, portokosten en afdrukken (tenminste veel afdrukken, uiteraard afdrukken van Microsoft Publisher is geen erg goed voorbeeld). Hoe goed uw label er ook uitziet (of de bestelling voor de flessen of labels), dit zal u waarschijnlijk meer dan $ 2000 opleveren. Laten we hopen dat het bovenstaande je een goed begin geeft en zorg ervoor dat je deze tactieken probeert voordat je je baan opzegt of een baan die je 20 keer hebt gedaan en nooit een wijnbestelling hebt ingevuld en een van de kopers boos werd op je houding.

Houd er rekening mee dat de lijst voor u is en een afzonderlijke lijst is. Het mag aan niemand worden uitgedeeld en u hebt besloten het toe te voegen, en het weerspiegelt niet een reeks intern opgestelde richtlijnen.