cafebracke.com

Hoe maak je een buzz

Hoe langer ik het fermentatieproces bestudeer

hoe meer ik me afstem op wat het in mijn dagelijks leven kan doen. Ik geloof dat het essentieel is dat je als kleinschalige, hoogwaardige ondernemer meerdere manieren vindt om een buzz te creëren en te creëren. En, ik zorg ervoor om ze te gebruiken om mensen iets nieuws en anders te geven, zodat je voor hen gedenkwaardig bent.

Om een buzz te creëren en memorabel te zijn voor degenen op wie je je richt, moet je een sterk verschil hebben of iets waardoor mensen je zullen onthouden. Wanneer je dit consequent doet, zullen mensen je onthouden en dat is wanneer de connectie kan worden gevormd. Het is pas wanneer de band gevormd is dat de positieve kracht van uw producten en diensten duidelijk wordt voor diegenen waarmee u een band probeert te scheppen. Ik denk dat ze iets moeten hebben dat uniek is en waardoor ze niet steeds opnieuw aan u hoeven te denken; want dat is het moment waarop ze zich uw producten en diensten zullen herinneren.

 

Wanneer je in staat bent om beter dan wie dan ook uit te voeren, kun je andere, zeer unieke manieren aanbieden om je potentiële prospects van je producten en diensten te laten zien. Zodra u een bekende, commodity-niveau bedrijfseigenaar, dan alle van een plotselinge mensen zullen beginnen te hunkeren en springen in het uitgeven van geld op uw gebieden van expertise, uw ervaringen, en uw kennis. Ze zullen een beslissing nemen om het alleen te doen wanneer ze duidelijk zien dat ze een gelijkaardige business en business model niet kunnen verslaan.

Dit is wat ik heb verstrekt in direct contrast met die bedrijfsmodellen.

Het punt is dat de uniciteit van uw benadering van het verstrekken van uw diensten en producten zal bevestigen de Hom samenviel vloeibaarheid met betrekking tot het bedrijf en je zal iets dat ze niet kunnen zeggen niet aan te worden. De doelgroep zal verlangen om te zetten in uw bedrijf op basis van de offerte die u verstrekt.

Nu, hierdoor, kunt u ook het resultaat zien wanneer zo'n zakelijk voorstel een enorm succes wordt. Mensen, die er niet eens aan gedacht zouden hebben om hun nieuwe bedrijf aan huis te volgen en te gebruiken, zullen zich ontwikkelen tot ongelooflijk trouwe en toegewijde klanten omdat ze hun nieuwe bedrijf leuk vinden en wat andere bedrijven in het verleden over u gezegd hebben.

Neem hier een voorbeeld aan en werk met een bedrijf dat u in staat zal stellen uw product te verfijnen en te perfectioneren en waarde toe te voegen aan uw klanten en potentiële klanten.

U zult van dit proces houden en ik raad u persoonlijk aan om een tandje bij te zetten wanneer u technologische producten/programma's tegenkomt waar u vorige week nog niet aan gedacht zou hebben. (U moet ervoor zorgen dat u alleen producten koopt waarvan bewezen is dat ze goed ontvangen worden voor uw bedrijf; nieuw zakelijk succes is gebaseerd op het idee dat u moet blijven bij wat werkt in uw niche).

Doe uw bedrijf een plezier dat tot ver na uw leven zal nagalmen en aworders zal brengen.