cafebracke.com

Wat bied jou restaurant u?

ware on a table - restaurant stockfoto's en -beelden

beïnvloed door een Thais (Thailand) gerecht genaamd karel. Het soort voedsel waar je je nieuwe menu en degustatiemenu op zet, is nutteloos als je er niet in slaagt om de juiste impact op je klanten te maken.

Je moet met al deze dingen rekening houden, inclusief deze: het eten. Wat biedt uw restaurant of café om het te onderscheiden van anderen? Er is een beroemde tv-show genaamd 'Chooser' waarin het publiek op de 'apperence' stemt. Een serveerster in een restaurant staat bijvoorbeeld bekend als 'Appaulete' (appaque) – op dezelfde manier is 'Nice' een '=>' voor de appaulete (cool). Appaulete is over de hele wereld bekend en wordt wereldwijd gewaardeerd. Het concept is dat wanneer we lekker eten, we meer genieten en naar verschillende plaatsen gaan voor het voedsel waar we van houden.

Dit is het doel om uw klanten naar uw restaurant of café te trekken. Je creëert een merkimago, een bepaalde sfeer. Je creëert een gezond verschilpunt. Je wordt, of zou door iedereen moeten worden opgemerkt. Wanneer u door uw klanten als positief wordt ervaren, zullen zij meer zaken met u willen doen en meer geld aan u willen uitgeven.

Hoe ga je ermee om? Enkele ideeën zijn:

U kunt dit ook doen door enkele foto's op uw website te plaatsen die de verschillende dingen laten zien die uw klant met uw voedselmenu kan doen. Zelfs in een restaurant kan dit mensen echt naar uw nieuwe productmenu trekken.

Misschien moet u een beetje een 'vangst' overwegen voor uw nieuwe energie en passie rond uw nieuwe menulijn. De sleutel hier is dat u ofwel ook moet investeren in de voorraad van de fotograaf of dat uw klant een deel van zijn/herume moet betalen in ruil voor het tonen van uw eigen foto's. Sommige mensen zijn misschien niet zo bereid om met u te betalen. Maar als het goed is voor u en uw klanten, vertrouw dan en wees succesvol.

Kies je vrienden die je kunt vertrouwen en die de service echt kunnen leveren. Dit moet er ook vriendelijk uitzien en zou voor hen moeten werken.

Schrijf/geef af en toe een persoonlijke brief wanneer u uw nieuwe restaurant, café of bar gaat promoten. Dit is een goede manier voor uw klant om uw plaats te leren kennen. Zo bouw je een sterke band op met de persoon. Hij/zij zal worden geïnformeerd over de huidige en toekomstige producten die u aanbiedt voor het menu, de kwaliteitsnormen die u voor uw klanten wilt handhaven, uw voorwaardelijke vrijlating (snelle of vroege toals) en de kwaliteit van de service die u zult leveren.

U kunt ook de eigen foto's van de klant en andere dingen die u in uw eigen foto's hebt verzameld, gebruiken voor uw nieuwe productmenu.

Ik heb gezien dat dit een beetje ingewikkeld is. Je kunt gewoon de lagen die privé en vertrouwelijk zijn, verwijderen, maar je hebt nog steeds absoluut geen idee wat dat echt betekent. Het kan een beetje gevaarlijk zijn en ver buiten onze normale beschermingscriteria voor deze foto's. Dus misschien heb je een klant die hele goede maar intieme foto's maakt – je zult je eigen ding moeten doen.

Dit onderdeel communiceert op de juiste manier de producten en diensten die u aanbiedt, de kwaliteitsnormen die u wilt handhaven, en zorgt voor wat plezier, aangezien het er zoals het eruit zou moeten zien er echt goed uit moet zien op uw computerscherm.

De locatie voor het onderwerp selecteren. Wat zou waar moeten zijn voor beide delen van het land waarin u zaken doet? Maak een mooie en goede presentatie voor uw directory of map.

Start with the images you have, you will get many (do 'em all) I am sure. And, do not expect them professionally to do much for you with distributing the photos. Look at the photos, consider which photos fit the right profile of your company, and contact the relevant photographer in order to have them made as you planned.

Your photos should prove that you have a healthy design sense. Notice how you might be going to a restaurant – but you are designing the various menus for the real thing, not something casual.

Your photos should translate into a professional looking menu design with at least some value.

Design template or logo design for the page and business cards – you will see more on this in this article.

Deze heb je nodig om gekoppeld te worden aan je menuprofiel. Dat betekent dat u het ontwerp opnieuw moet ontwerpen en opnieuw moet uitvoeren zodra u de foto accepteert die u gaat maken.

Je zult hiervoor een goede prijs (zo goed als je krijgt) moeten betalen

Hoe zit het met uw water- en koffie-/drankarrangementen? Hoe ga je erop staan ​​dat de klanten ze van je kopen?

Ben je er echt klaar voor of wil je het risico nemen<|aan ze vast te houden?